Jeres kærlighedssymbol

Vielsesringe er et symbol på jeres kærlighed, som følger jer gennem livet sammen. Det er en stor ære, at være med til at skabe disse symboler sammen med jer. Mit fokus er netop at skabe vielsesringe af høj kvalitet og med et tidløs design, som gør, at I kan elske ringene hele livet. Sammen finder vi de helt rigtige ringe til jer.  

Bestilling af ringe

Vi starter med en indledende snak om jeres ønsker. Derefter er der ofte en uforpligtende skitsefase. Når alle detaljer er på plads og I har godkendt, går jeg i gang med at lave ringene. Ofte kan der være en prøvning undervejs, så vi er helt sikre på, at størrelsen er rigtig. Hvis I ønsker det, kan ringene blive graveret. Når detaljerne er på plads, tager det ca. 2-4 uger at lave ringene afhængig af, hvordan de skal se ud. Men kontakt mig gerne i god tid, så vi har tid til at få lavet lige præcis de ringe, som I ønsker jer.  

Kontakt

Er I nysgerrige efter at høre mere om vielsesringe fra SØBYE og få en prisindikation, er I meget velkomne til at kontakte mig på info@soebyejewellery.dk og komme forbi mit værksted til en indledende snak om jeres ønsker.    

.